Bovenaan in Google met je (web)winkel

Zoekmachine optimalisatie is de sleutel tot groei! Gratis verkeer naar je site. Leer hoe jij dit kunt doen in deze gratis online training

Leuk dat je er bent! Als webshopeigenaar, of misschien wel als marketeer die wil weten hoe je jouw klanten beter kunt bedienen.

In laagdrempelige training zal ik je de basics vertellen over hoe je het beste je webwinkel vindbaar kunt maken in de zoekmachines.

Er zitten een aantal handige hulpmiddelen in die je gelijk in kunt zetten om te bouwen aan je webwinkel voor de zoekmachines. We behandelen:

Dag 1: hoe kom je erachter hoe mensen jouw producten zoeken in Google

Dag 2: hoe maak je de teksten voor categorie pagina, productpagina en je blog

Dag 3: hoe zorg je ervoor dat andere sites naar je zullen verwijzen


Het gaat ook om praktische tips. Zaken die je direct kunt inzetten om je bereik uit te breiden.

Doe nu mee en volg de lessen in je eigen tempo.


Your Instructor


Joost Nusselder
Joost Nusselder

Ik ben een customer data scientist, gefocussed op e-commerce en webshop marketing.

Webshop marketing klinkt vaak als een black-box, maar ik weet nog hoe ik er in ben begonnen.

Ik had zelf een webshop en gaf wat uit aan Adwords advertenties. Er was nog niet zoveel concurrentie online en kon best goedkoop aan clicks en bezoekers komen. Mijn leven werd ineens een stuk moeilijker toen de concurrentie toe begon te nemen, misschien ken je dat zelf ook wel van je eigen webshop. Clicks werden duurder en het werd moeilijker om er marge op te maken.

Vanaf dat moment ben ik in de wereld van e-commerce marketing gestapt en heb nooit meer terug gekeken. Er zijn zoveel manieren om je webshop onder de aandacht te brengen, en een stap voor zijn op je concurrentie is een veel beter verdienmodel. En niks geeft een grotere kick dan je site daar bovenaan te zien staan!

Nu doen we dat voor klanten.


Course Curriculum


  Introductie: leer de belangrijkste punten voor je site op te pakken in 3 dagen
Available in days
days after you enroll
  Dag 1: Op deze eenvoudige manier kun je erachter komen hoe mensen zoeken in Google
Available in days
days after you enroll
  Dag 2: Volg dit proces en maak de beste webteksten
Available in days
days after you enroll
  Dag 3: Zo zorg je voor stemmen voor je site
Available in days
days after you enroll
  Voeg het allemaal samen
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Wanneer begint de Masterclass en wanneer eindigt hij?
De Masterclass begint nu direct, na inschrijving kun je gelijk beginnen en hij eindigt nooit. Je kunt er altijd naar terugkeren en je hebt oneindig toegang!
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Wat dacht je van levenslange toegang? Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je ongelimiteerde toegang tot de Masterclass en alle bonuscontent. Met elk apparaat die je maar wilt, les hem op je Laptop en neem daarna nog een stukje door op Mobiel. Daarnaast ontvang je ook direct toegang tot alle updates die er in de toekomst komen. Geef bijvoorbeeld je feedback over wat je mist of waar je nog dieper op in had willen gaan, en wanneer we het toevoegen kun je er direct gebruik van maken.
Wat als ik ontevreden ben met de Masterclass?
We willen zeker niet dat je ontevreden bent en we willen dat de Masterclass jou helpt je business te groeien. Als je toch ontevreden bent over de inhoud van de opleiding, neem dan contact met ons op in de eerste 30 dagen na je inschrijving en we geven je volledige aankoopbedrag terug.

Get started now!