Facebook Adverteren voor Webshops (gratis Masterclass)

Haal het maximale uit Facebook: persoonlijke advertenties die je klant raken, op het júiste moment

Leuk dat je er bent! Als webshopeigenaar, of misschien wel als marketeer die wil weten hoe je jouw klanten beter kunt bedienen.

In de ultieme Webshop Marketing Masterclass vertellen we je alles vertellen over hoe je het beste een webwinkel kunt promoten. Het is hetzelfde framework als wij gebruiken om groei te realiseren voor onze klanten: van analyse, tot de juiste kanalen en boodschap tot het meten van succes.

We hebben nu één van de 9 modules gratis ter beschikking gesteld voor diegenen die precies willen weten hóe je met Facebook advertenties succesvol je webshop kunt promoten.

Het gaat ook om praktische tips. Zaken die je direct kunt inzetten om je bereik uit te breiden. Hands on is het devies. Iedereen doet de basics van marketing, dat is niet waarmee je een competitief voordeel gaat behalen.

Ik geef je daarom in deze Masterclass pro tips voor het succesvol adverteren op Facebook en het groeien van je business.

De pro tips zijn zaken die wij al jaren gebruiken voor onze klanten. Nu uitgelegd zodat je ze direct in kunt zetten, of je nu een beginner bent of een ervaren adverteerder.


Your Instructor


Joost Nusselder
Joost Nusselder

Ik ben een customer data scientist, gefocussed op e-commerce en webshop marketing.

Webshop marketing klinkt vaak als een black-box, maar ik weet nog hoe ik er in ben begonnen.

Ik had zelf een webshop en gaf wat uit aan Adwords advertenties. Er was nog niet zoveel concurrentie online en kon best goedkoop aan clicks en bezoekers komen. Mijn leven werd ineens een stuk moeilijker toen de concurrentie toe begon te nemen, misschien ken je dat zelf ook wel van je eigen webshop. Clicks werden duurder en het werd moeilijker om er marge op te maken.

Vanaf dat moment ben ik in de wereld van e-commerce marketing gestapt en heb nooit meer terug gekeken. Er zijn zoveel manieren om je webshop onder de aandacht te brengen, en een stap voor zijn op je concurrentie is een veel beter verdienmodel. En niks geeft een grotere kick dan je site daar bovenaan te zien staan!

Nu doen we dat voor klanten.


Course Curriculum


  Dag 2: je doelgroep verfijnen
Available in days
days after you enroll
  Dag 3: je advertentie verfijnen
Available in days
days after you enroll
  Slotwoord
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Wanneer begint de Masterclass en wanneer eindigt hij?
De Masterclass begint nu direct, na inschrijving kun je gelijk beginnen en hij eindigt nooit. Je kunt er altijd naar terugkeren en je hebt oneindig toegang!
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Wat dacht je van levenslange toegang? Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je ongelimiteerde toegang tot de Masterclass en alle bonuscontent. Met elk apparaat die je maar wilt, les hem op je Laptop en neem daarna nog een stukje door op Mobiel. Daarnaast ontvang je ook direct toegang tot alle updates die er in de toekomst komen. Geef bijvoorbeeld je feedback over wat je mist of waar je nog dieper op in had willen gaan, en wanneer we het toevoegen kun je er direct gebruik van maken.
Wat als ik ontevreden ben met de Masterclass?
We willen zeker niet dat je ontevreden bent en we willen dat de Masterclass jou helpt je business te groeien. We stellen hem gratis ter beschikking zodat je direct kan profiteren van groei via Facebook Advertising. Mochten er zaken zijn die je mist of waar je dieper op in zou willen gaan, dan kunnen we altijd kijken of we deze mee kunnen nemen. Updates krijg je er ook gratis bij!

Get started now!